Hurrá, utazunk!

Információk a Gyógymasszázs Centrumról a weboldalon

Gyógymasszázs Centrum

A Gyógymasszázs Centrum a heti 7 napból 6 alkalommal, reggeltől-estig nyitva áll, hogy a stresszes, feszített tempójú hétköznapokban szinte bármikor kikapcsolódhasson és felfrissülhessen. A pontos nyitvatartási időről információt a weboldalon találhat, illetve ugyanitt egyeztethet is egy dátumot és órát, hogy mikor látogathat el a központba valamelyik kezelés kipróbálásának érdekében.

Továbbá elolvashatja, hogy a különféle szolgáltatások miből állnak és milyen esetekben ajánlott választani egyiket vagy másikat. Többek között megismerkedhet a svéd, a thai, a lávaköves és lomi lomi masszázs részleteivel, de megtudhatja azt is, hogy milyen a cellulitisz, a gyógy-, a nyirok- vagy a kismama masszás.

Amennyiben megtetszett valamelyik lehetőség, akkor a weboldalon találhat telefonos elérhetőséget is, amelyen bejelentkezhet egy frissítő és megújító kezelésre, de ha már a honlapon jár, akkor nyugodtan alkalmazhatja az online időpontfoglalás opciót is, mert arra is szinte azonnal visszajelzést fog kapni.

Print Friendly, PDF & Email