Hurrá, utazunk!

A Balatonfüred olcsó szállás mindenkit érdekel

Balatonfüred olcsó szállás

Balatonfüred olcsó szállás

Rengetegen szeretik a nyarat a Balaton közelében tölteni, ami nem is meglepő, ugyanis ez a hely remek csodákat tartogat az idelátogatók számára. Temérdek személyt érdekel a Balatonfüred olcsó szállás, amelyből szerencsére van bőven. Ebben a cikkben most két egyedi panziót mutatunk be annak érdekében, hogy idelátogatók tudják, hogy pontosan hol is érdemes megszállni.

Talán az egyik legkedveltebb hely a Bliss Villa, mely számtalan előnyt tartogathat. Mindenképp térjen ide az, aki nyugodt körülmények között szeretni pihenni. Ez a csodás hely Balatonfüred élettel teli központjában, a 71-es főúttól ötven méterre, a Balaton-parti Tagore sétánytól mindössze alig százötven méterre található.

Ez roppant közel van a központhoz, mely a szórakozást garantálni tudja. Ez a remek panzió egy igazán közvetlen, kellemes és családias hangulattal rendelkezik, ahol minden kikapcsolódni és szórakozni vágyó vendég ki tud kapcsolódni, az év minden napján. A Balaton északi partjának legegyedibb üdülőhelyei közé tartozik ez, ezért is döntenek sokan emellett a Balatonfüred olcsó szállás lehetőségeket tekintve.

A felhőtlen és tartalmas pihenés érdekében egyedi programok szervezésében is segíteni tud a hotel, legyen szó akár a pihentető kerékpáros vagy gyalogos túráról a városban és környékén. A környék alatt a megnyerő Tihany, Lóczy barlang, Koloska völgy, Jókai kilátó szépségeit kell érteni. Mindenképp megéri ide ellátogatni. A másik kedvelt helyet a sokak által ismert Koczor Pincészet és Vendégfogadó jelenti, amely a Balatonfüred olcsó szállás tekintetében igazán megnyerőnek hat.

Tudni kell a hotelről, hogy ez Balatonfüred egyik legkiválóbb fekvésű részén, szőlőskertek szomszédságában található. A panzió teraszáról és a szobák ablakából a Balaton és a Tihanyi-félsziget panorámájában gyönyörködhetnek az idelátogatók, akiket kellemes és kényelmes szobákkal, a táj csodás ételeivel és a pincészet ízletes boraival vár a fogadó. A Balatonfüred olcsó szállás egyik legszebb helyének bizonyul ez a kettő, melyet megéri kipróbálni.