Hurrá, utazunk!

A buszos kirándulás kiadós élményei

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ismét jön a nyár, amikor nekivághatunk a nagyvilágnak, új helyeket fedezhetünk fel és megismerhetjük azokat a régiókat, ahol még nem jártunk. Minderre tökéletes megoldás a buszos kirándulás, amellyel egyedi módon lehet feltérképezni a látnivalókat. A magyarországiak egyik legkedveltebb célállomása mindenképp a temérdek nyugati látnivaló.

A nagyobb családok leginkább azokat a célpontokat választják ki, amelyek a gyerekeknek is egyedi szórakozási lehetőséget garantálnak. Ezért is választják egyre többen azt az utazási csomagot, amely a Schönbrunni Állatkert bejárását tartogatja, és útközben Heindl Csokigyárban megtekintését is biztosítja.

Kétségtelen, hogy ezért a két látnivalóért egyértelműen odalesznek a kicsik. Lássuk először is, hogy mit tartogat a Schönbrunni Állatkert. Nem vitás, hogy a A világ egyik legrégebbi állatkertjéről van szó. Ennek ellenére ez az egyik legmodernebb, és garantáltan kontinensük egyik legpazarabb állatkertje ez. Itt közel hatszáz állatfajjal találkozhatnak az idelátogatók.

Emellett pedig az egyedi látnivalókat sem szabad elfelejteni. Az ide történő buszos kirándulás az esőerdőház, tanösvény világát is elénk tárja. Sőt, aki a buszos kirándulás mellett dönt, láthatja a Franz-Josef-Land, ORANG.erie és a Dél-Amerika-Park csodáit is. Szülőként biztosra vehetjük, hogy ezeket a gyerekek mindenképp szeretni fogják. Az állatkertben olyan egzotikus állatok is helyet kapnak, mint például a panda, a szibériai tigris vagy épp az orangután.

A remek kialakításnak köszönhetően nagyon közelről szemügyre lehet venni ezeket a csodás állatokat. Ezek mellett pedig az elefántok is lenyűgözőek, és a jegesmedvét is közelebbről szemügyre lehet venni, még akkor is, amikor a víz alatt úszkál. Az állatkert közepén a császári pavilon található, ahol nyugodtan el lehet fogyasztani egy üdítőt vagy épp kávét. Nem vitás hát, hogy aki a Schönbrunni Állatkert mellett dönt, az a remek választ. Itt nem csak a gyerekek érzik jól magukat, hanem a felnőttek is. Megéri ezt a célpontot választani a buszos kirándulás alatt.