Hurrá, utazunk!

A híres parajdi sóbánya egész évben várja a látogatókat

A parajdi sóbánya

A parajdi sóbánya

Erdély keleti részén elhelyezkedő Hargita megye, a turisták egyik kedvelt úti célja. Itt található Európa egyik kiépített sóbányája, a parajdi sóbánya. Ha szeretné megnézni ezt a építészeti csodát, a szallaskeres.hu oldalon számos panzió és hotel közül válogathat. Remek árak egy remek helyen.

A parajdi sóbánya hatékony klímáját ajánlott kipróbálni mindenkinek, hiszen számos betegségre jótékony hatással van. Azonban nemcsak a betegek látogathatják a bányát. Rengeteg tevékenység és látnivaló várja a látogatókat, mint például templom, múzeum, játszótér, valamint különböző művészeti alkotások.

A szallaskeres.hu oldalon böngészhet a különböző szállások között, akár kategorizálva is, mint például, ellátás, szobák száma, elhelyezkedés és ár szerint. A parajdi sóbánya egész évben nyitva áll a látogatók előtt.

A bányába buszjárat vezet le, majd lent gyalog lehet bejárni az egész barlangot. Mivel a barlang folyamatosan bővül, így az építés alatt álló részekre nem ajánlott bemenni. A szallaskeres.hu oldalon egész évben böngészhet és foglalhat szállást.