Hurrá, utazunk!

A külföldi utak esetében van miből válogatni

külföldi utak

Külföldi utak

Az egyik legnagyobb álmom eljutni New Yorkba. Megnézni a Nagy Almát, ahol pezseg az élet, megnézni a várost, amely sosem alszik. A külföldi utak azonban elég drágák, sok szervezést igényelnek, és az Egyesült Államokban ráadásul még vízum is kell a beutazáshoz. Ez rengeteg utánajárással, odafigyeléssel, kommunikációval jár, de hiszem azt, hogy az élmény, amelyet ez a város nyújtani tud, megéri a fáradtságot.

A külföldi utak közül talán ez a legkülönlegesebb, az Egyesült Államok úgy általában, nem csak New York. Lottónyertesként (mondjuk, ahhoz játszani is kellene), biztosan az lenne az első dolgom, hogy néhány barátnőmmel, akik szintén az amerikai filmeken, sorozatokon szocializálódtak, és oda vannak mindenért, ami amerikai, megszerveznénk a külföldi utak királyát, egy körutat, keresztül az államokon.

Kezdve a már említett csodavárostól a keleti parton, haladva keresztül a csodás változatos tájakon. Hatalmas metropoliszok között, megpihenni egy kis csendes városkában, amelyet csodás táj vesz körül. Külföldi utak általában különleges helyekre vezetnek. Mi is lehetne különlegesebb, mint a Grand Canyon, a csodás barázdált táj, amelyet a természet alkotott, vagy a Yellowstone nemzeti park.

De ember alkotta csodák is lehetnek külföldi utak végállomásai, az újszerű, monumentális épületek, mint a Guggenheim New Yorkban vagy a Los Angeles-i operaház, a Golden Gate híd. Csupa olyan hely, amelyet az embernek legalább egyszer életében látnia kell. Sokan csak álmodoznak róla, de vannak, akik meg is élik ezeket az álmokat. Jó lenne közéjük tartozni.