Hurrá, utazunk!

A nyaralás télen ugyanúgy megoldható

nyaralás télen

Nyaralás télen

Ki nem állhatja a hideg időt és alacsony hőmérsékletet? Rettenetesen fázósnak gondolja magát? Alig várja már a verőfényes napsütést, de még sokára lesz? Nem feltétlenül kell kivárnia a júniust, mivel, aki igazán talpraesetteknek megoldható a nyaralás télen is. Ha már unja mínuszokat, akkor nincs más választás, jöhet a napozás és tengerparti üdülés. Természetesen ez alatt nem hazánk értendő.

Magyarországhoz mérten déli irányban található meg az az ország, amelynek a hőmérsékletét Ön kellemesnek tarthatja. A nyaralás télen mostanság népszerű minden korosztály számára. Nem feltétlenül van szükség egy majdnem fél napos repülőúthoz, hogy ez a cél megvalósításra kerüljön.

A kubai térség és Ázsia déli része megközelítése helyett elég Európán belül is keresgélni egy helyet, ahol kellemes lehet a nyaralás télen. Az egyik biztos pont ebben a tekintetben az Atlanti Óceánban fekvő Kanári-szigetek. Ezen a helyen decembertől egészen február végéig rendkívül meleg tavaszi idő van. Ráadásul egész évben a víz hőmérséklete sosem lesz olyan alacsony, hogy alkalmatlan legyen fürdőzésre.

A nyaralás télen, Cipruson is eléggé népszerű tevékenységnek számít, mivel hófödte hegytetőkkel és homokos tengerpartokkal is rendelkezik. Egy délelőtti síelés után délután akár már jöhet egy röplabdázás a strandon. Érdemes megemlíteni Törökország déli részét is, mivel ez sincsen megközelíthetetlen távolságban. Tenerife és Portugália déli része is szóba jöhet, ha mindenképpen kerülné a hideget. A nyaralás télen remek ötlet a pihenni vágyóknak.

Print Friendly, PDF & Email