Hurrá, utazunk!

Akciós last minute utak külföld repülővel a mediterrán térségre

last minute utak külföld repülővel

Last minute utak külföld repülővel

Last minute utak külföld repülővel egész évben vannak az utazási irodák kínálatában.

Miért a szeptemberi last minute utak a legnépszerűbbek?

Miután a főszezonban, azaz júniusban, júliusban és augusztusban lecsengett a turistaáradat, a tengerparti üdülőhelyek némileg kiürülnek. Szeptemberben az időjárás még szép és igen meleg a mediterrán térségben. A levegő s a tenger hőmérséklete teljesen megfelelő a strandoláshoz, de a legtöbben már visszatértek munkájukhoz, a gyerekek az iskolába. Ha nem szeretjük a tömeget a strandokon, nagyszerűen érezhetjük magunkat nyár végén, ősz elején Horvátország, Olaszország, Görögország strandjain. Ha mégis 30 fok feletti hőmérsékletre vágyunk, akkor a last minute utak külföld repülővel úti célja Törökország vagy Egyiptom is lehet . Ezekben az országokban szeptemberben, sőt egész évben forróság várja a turistákat.

Mire kell odafigyelni a last minute utaknál külföld repülővel?

Az akciós last minute utakkal külföld repülővel spórolhatunk ugyan, de fennáll az esélye, hogy nem oda s nem akkor utazunk a nyaralásra ahova s amikor mi szeretnénk. Viszont ha nincs különösebb okunk arra, hogy mindenképpen a nyári hónapokban utazzunk el pihenni, akkor csak jól járhatunk ezekkel az akciós repülős utakkal. Kevesebbért utazhatunk s nem kell attól tartanunk, hogy nem lesz hely a törölközőnknek a strandon. Ráadásul a hőségtől sem kell szenvednünk ha a nyárutót választjuk tengerparti nyaralásra.

A hotelek is nyugodtabbak, üresebbek, a pincéreknek is több idejük van egy-egy vendéggel foglalkozni mint a fő turistaszezonban. A recepción nem kell várnunk a szobakulcsért és a hotel medencéje is szinte üres, nyugodtan lehet úszni, vagy a partján napozni.

Az akciós last minute utak külföld repülővel is természetesen lehetnek exkluzívak, all inclusive ellátással drága hotelekben. Ha teljes körű ellátásra vágyunk, akkor is várhatunk a szezon végéig, mindig találni akciós kínálatokat a legdrágább szállodákba is. Ne korlátozzuk keresésünket egy bizonyos országra vagy azon belül egy adott városra, akár hotelre s akkor biztosan találunk kecsegtető repülős utakat tengerparti nyaralásra.

A turista irodák kínálatában néha ultra last minute utakat külföld repülővel is rászaladhatunk, akár másnapi indulással. Le lehet csapni ilyen ultra last minute kínálatra is, legyünk felkészülve a szinte azonnali indulásra, a bőrönd legyen becsomagolva, vagy ha rutinos utazók vagyunk, akkor gyorsan összepakolhatjuk a vinnivalónkat. Ez talán gyerekekkel kicsit nehézkesebb, ezért ilyen last minute utak külföld repülővel inkább egyedül vagy kettesben utazóknak ajánlott.

Melyek a legnépszerűbb last minute utak külföld repülővel?

A leglátogatottabb turista központok, tengerparti üdülőhelyek a Földközi-tenger mentén a francia Riviéra, a görög Rhodosz, Lefkada, Zakynthos, Kréta, a spanyol Mallorca, Ibiza, az olasz, a török partok, az afrikai oldalon pedig Egyiptom, Marokkó.