Hurrá, utazunk!

Csúcskategóriás wellness hotelek Magyarországon

Wellness hotelek Magyarországon

Büszkén jelenthetjük, hogy 2018-ra Magyarország is méltán feljegyezte magát a világszintű wellness és spa központok térképére, hiszen tagadhatatlan, hogy ilyen szempontból az elmúlt két évtized során ugrásszerű fejlődést tapasztalhatunk. Mint mindenhol, úgy itt is beszélhetünk egy erőteljes élvonalról, így könnyedén rangsorolhatjuk, hogy melyek a legszínvonalasabb wellness hotelek Magyarországon. És annak ellenére persze, hogy az ilyen típusú értékelések általában sok szempontból szubjektívnek mondhatóak, kétségtelen, hogy mégis erőteljes támaszpontot adhatnak a minőségi válogatáshoz.

Tehát, ha valóban színvonalas szolgáltatásokra vágynánk, illetve nem vetjük meg az átlag fölötti luxust és kényelmet sem, akkor két olyan intézmény, ahová mindenképp érdemes ellátogatni. Legelsőként valószínűleg a wellness hotelek Magyarországon található koronázatlan királya, az öt csillagos sárvári Spirit Hotel Thermal Spa érdemes az említésre, hiszen ez az exkluzív szálloda még Európa-szinten is rendkívülinek mondható.

A European Health and Spa Award és a Seven Stars Award győztese, illetve a Magyar Termék Nagydíjjal is kitűntetett intézmény összesen 271 elegáns, egyedi tervezésű lakosztállyal és szobával várja vendégeit, ráadásul egy 10000 négyzetméteres Oázis wellness- és fürdőrészleg is tartozik hozzá. Másodsorban, a wellness hotelek Magyarországon rangsorolt toplistáján ugyancsak kötelező kiemelni a Kutas-Kozmapusztán található öt csillagos Hertelendy Kastélyszállót is, amely kétségtelenül a mindenkori luxus és az exkluzivitás netovábbjának számít.