Hurrá, utazunk!

Előnyös last minute utak repülővel

Last minute utak repülővel

Mindannyian számolunk azzal, hogy a legjobb vakációs ajánlatokat rendszerint jó előre, körülbelül az év első két hónapjában tudjuk érdemben lefoglalni, hiszen ilyenkor még elcsíphetjük a viszonylag olcsó és kedvező lehetőségeket. Megeshet azonban, hogy nem tudunk ennyire előre tervezni.

Viszont ha így alakul, akkor sincs gond, hiszen ekkor kerülhetnek képbe az olyan last minute utak repülővel vagy akár busszal elérhető változatai, amelyek az utolsó pillanatokban rendkívül kedvező áron teszik lehetővé a tartalmas kikapcsolódást és az igazán exotikus helyek felfedezését is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a páratlan ajánlatok, amelyek ebben a pillanatban is elérhetőek a különböző online turisztikai felületeken.

Ha például ezen a nyáron a görögországi partokat szeretnénk megcélozni, akkor mindenekelőtt a rodoszi Falkirakin található Savvas Stúdióházak ajánlatait érdemes megnéznünk, hiszen itt most csupán fejenként 49.900 Forintért foglalhatunk le egy két ágyas stúdiót. De ugyancsak a legjobb last minute utak repülővel megközelíthető listáján szerepel az Albán tengerparton található három csillagos Durres-Hotel Sun ajánlata is, ahol az ugyancsak 49.900 Forint/fő-s ajánlat mellé egy félpanziós ellátás is társul.

Ha azonban picit nagyobb a család és mondjuk a gyereket is szívesen elvinnénk magunkkal a sokat várt nyaralásra, akkor a last minute utak repülővel elérhető ajánlatai közül most mindenekelőtt a bulgáriai Napos Parton lévő három csillagos Atoss Hotel ajánlatát érdemes megvizsgálni, ahol a 67.900 Forint/felnőtt árértékbe egy gyerek ellátása is beletartozik.