Hurrá, utazunk!

Főszezonban is előfordulhatnak olcsó utak

olcsó utak

Olcsó utak

Amikor a nyári vagy a téli üdülésünket tervezgetjük, az úti cél valamint a szállás megválasztását tekintve sokat nyom a latba a pénztárcánk vastagsága. Olcsó utak százait érhetjük el a világhálón keresztül, köszönve a különböző szálláshelyeket és utazási ajánlatokat csoportosító vállalatoknak. A keretösszeg meghatározása tehát az első teendő, utána lehet kezdeni a keresést.

Először megpróbálhatjuk úgy, hogy desztinációk szerint nézelődünk, viszont, ha ezzel módszerrel nem bukkanunk rá olcsó utakra, akkor a szempontok közül az árkategóriát kell előrébb sorolnunk és aszerint lefolytatnunk a keresést. A legtöbb szállásgyűjtő weboldalon szűrőalkalmazás áll a rendelkezésünkre, aminek a segítségével már könnyedén le tudjuk szűkíteni az ajánlatok listáját tetszésünk szerint.

Mindig legcélszerűbb még időben gondolkozni és, ha lehetőségünk van rá, akkor még az előfoglalási időszakban lefoglalni a szálláshelyünket, mert ilyenkor akár több 10 százalékos kedvezményben is részesülhetünk. Amennyiben nem sikerül ezt véghezvinnünk, mert bizonytalanok vagyunk a szabadságolásunkat illetően vagy pedig egyszerűen még nem állunk úgy anyagilag, hogy befizessük a nyaralást, akkor se keseredjünk el.

Szorgalmasan gyűjtögessük tovább az üdülésre szánt megtakarításainkat és, ha szerencsénk van, az olcsó utakat akár még szezonközben is elkaphatjuk. Legyünk résen, figyeljük folyamatosan az utazási irodák ajánlatait, mert előbb vagy utóbb meghirdetésre fog kerülni egy számunkra is minden tekintetben kedvező last minute akciós utazás!

Print Friendly, PDF & Email