Hurrá, utazunk!

Gondolná, milyen sokszínű lehet egy nyaralás Magyarországon

nyaralás Magyarországon

Nyaralás Magyarországon

Az utóbbi években a nyaralás Magyarországon belül is egyre népszerűbb lett. Nem is csoda, hiszen kis hazánkban számos látnivaló és kikapcsolódást nyújtó lehetőség kínálkozik az üdülni vágyóknak.

Szerencsére egyre többen megengedhetik maguknak, hogy a mindennapokból kiszakadva kicsit pihenjenek és feltöltődjenek. Ehhez egyáltalán nem szükséges országhatáron túlra menni, egy belföldi utazás is legalább annyi lehetőséget rejt magában.

Akár az úgynevezett semmit tevős lazítás, akár az aktív nyaralás Magyarországon belül is tökéletesen lehetséges. Miért ne támogassuk hát hazánk gazdaságát, ha közben még jól is érezhetjük magunkat?

Nyaralás Magyarországon a relaxáció jegyében

Ha Ön is azok közé tartozik, akiknek a nyaralás egyenlő a zsúfolt programoktól mentes, kötetlen és büntetlen lustálkodással, akkor a wellnesst Önnek találták ki.

Hazánk kiváló adottságokkal rendelkezik gyógyvizek terén, így az erre épült belföldi turizmus meglehetősen gazdag kínálattal bír. A mélyben csörgedező gyógyhatású patakok vizei pedig valóban újult erővel töltik fel az embert.

Érdemes tehát ezek mentén keresni szállást, de a legtöbb hazai hotel gyógyvizektől függetlenül is rendelkezik különféle wellness szolgáltatásokkal. Legyen szó tehát masszázsról, szaunáról vagy medencékről, a szálláshelyek kínálata rendkívül széles.

Egy stresszmentes, testet-lelket feltöltő nyaralás Magyarországon még ajándéknak is kiváló. Lepje meg párját vagy egész családját az újjászületés élményével!

Nyaralás Magyarországon az aktív pihenés kedvelőinek

Ön inkább az aktívan pihenők táborát erősíti? Ezesetben is rengeteg lehetőség áll rendelkezésére kikapcsolódni országhatáron belül. Lenyűgöző kirándulóhelyek és csodaszép városok várják azokat, akiknek a nyaralás Magyarországon belüli felfedezőtúrát jelent.

Dombos vidékek, kristálytiszta patakok, kihívásokkal teli túraútvonalak, izgalmas történelmi városok és még megannyi látnivaló. Mind-mind itt, kis hazánkban. És mind csak arra vár, hogy Ön is felfedezze!

Gyerekekkel is remek kikapcsolódás lehet bejárni egy madaraktól hangos erdőt, majd egy helyi, autentikus vendégházban megszállva élvezni a kirándulás adta kellemes fáradságot. Sőt, romantikus programnak sem utolsó!

Nagybetűs, vízparti Nyaralás Magyarországon belül

Amennyiben Önnek a nyaralás homokos strandot és napsütötte vízpartot jelent, nincs mese, irány a Balaton vagy a Velencei-tó! Apartmanok száza várja nagy tavaink szerelmeseit, csak győzzön választani!

Egy vízparti családi nyaralás Magyarországon belül kitűnő választás, főképp, ha kisgyerek is van a családban. A legközelebbi tengerpart is több száz kilométerre van ugyanis, ami hosszú-hosszú órákat jelent utazás terén.

Ezeket a végeláthatatlan, monoton utakat még a felnőttek többsége is nehezen viseli. Hát még a csöppségek!

Megkímélhetjük őket ettől a tortúrától, ha sós vizek helyett inkább a magyar tengert vagy egyéb, lakóhelyünkhöz viszonylag közel eső folyópartot választunk úticélnak. Miért is kéne egy homokos partért külföldre utazni?