Hurrá, utazunk!

Kitűnő utazási ajánlatok idén nyárra

Utazási ajánlatok

Akár belföldi, akár külföldi nyaralásról legyen szó, egyre több fantasztikus lehetőségre nyílik alkalom. Kétségtelen ugyanis, hogy a szezon közeledtével a jobbnál jobb utazási ajánlatok is megjelennek a neten, nem beszélve arról, hogy last minute lehetőségekből is egyre több kínálkozik. Ha például kifejezetten a tengerparti nyaralások keltik fel az érdeklődésünket, akkor mindenképp érdemes körülnézni a jelenlegi kínálatban, hiszen most akár 12.475 forintért is foglalhatunk szállást a mesés észak-adriai Lido Del Sole központjában, 50 m-re a tengerparttól.

Ezen egy fő per éjszakánkénti összegért cserébe tulajdonképpen egy 4 emeletes apartman házba költözhetünk be, amelynek közelében számtalan üzlet, kávézó és étterem közül válogathatnak a vendégek.

De ugyancsak a jelenleg elérhető külföldi utazási ajánlatok egyik gyöngyszemének számít 24.900 forint/fő-ért lefoglalható álomnyaralás is, amelyre Chalkidiki térségében, egész pontosan Stamatis Apartmanban adatik lehetőség. Itt két, illetve három fős, földszinti stúdiók, négy és öt fős emeleti apartmanok, valamint négy fős családi stúdiók közül válogathatunk, amelyek egytől egyig garantálják a kényelmes és pihentető időtöltést.

Fontos hangsúlyozni persze, hogy a hazai utazási ajánlatok terén sincs ok a panaszra, hiszen a belföldi nyaralás lehetősége esetenként nem csak olcsóbb, hanem még különlegesebb is lehet. Éppen ezért azoknak, akik az országhatáron belül szeretnék tölteni az idei vakációt, mindenekelőtt a balatoni, a siófoki, a visegrádi, illetve a herceghalmi ajánlatok érdemes most szemügyre venniük.

Print Friendly, PDF & Email