Hurrá, utazunk!

Külföldi szállások? Gyönyörű helyeken garantáltak

Külföldi szállások

Külföldi szállások

Aki azt tervezi, hogy idén külföldön fog nyaralni, annak mindenképp biztosítania kell egy profi szállást is. A külföldi szállások java része olcsó, ám természetesen ez attól is függ, hogy az ember mit választ. Mindenképp jól járnak azok, akik az idei nyár egy részét a Hotel Phyllisben töltik, a Halkidiki félszigeten Sartin.

A Halkidiki félszigetről tudni kell, hogy ez egy három részből álló üdülőparadicsom, Athos, Kassandra és Sithónia, amely Thessaloniki délkeleti részén fekszik. Ez a gyönyörű félsziget mélyen benyúl a csodás Égei tengerbe, ezért kétség kívül hihetetlen élményben lesz azoknak részük, akik itt szállnak meg.

Elképesztő Olajfaligetek, lehengerlő leanderek, mesés fenyőerdők, szinte érintetetlen öblök és selyes homokpart. pontosan ez várja az idelátogatókat. A három közül az egyik legszebb Sithónia, melyet gyakran neveznek Halkidiki ékszerdobozának is. Ezzel azok egyértelműen egyet értenek, akik valaha is voltak már ezen a kis szigeten. A külföldi szállások is mindenképp elvarázsolják az embert.

Érdemes tudni róla, hogy Sarti a Sithónia félsziget keleti részén fekszik, körülbelül 13ö kilométerre Thessalonikitől. Ez a mesés halászfalu nincs kitéve a nagyipari turizmusnak, ezért itt a csodálatos tájat, a friss levegő és gyönyörű partszakaszat könnyedén ki lehet élvezni. Ezt a részt nem hiába nevezi Görögország egyik legszebb régiójának. A friss levegőt az is elősegít, hogy a teljes félszigeten egy olyan környezetromboló üzem sincs, amelyik a friss levegőt rontaná. A külföldi szállások egyértelmű főnyeremények itt.