Hurrá, utazunk!

Melyek a legjobb wellness szállodák vidéken?

Legjobb wellness szállodák

Pihentető és relaxáló hétvégét szeretne? Szívesen elidőzne egy igazán komfortos és színvonalas környezetben? Amennyiben igen, akkor Önnek is érdemes utána nézni, hogy melyek a legjobb wellness szállodák idehaza, hiszen köztudott, hogy nincs ezeknél jobb lehetőség, ha a valóban kényelmes és nyugodt pihenés a tét.

Ráadásul még meghittebbé és zavartalanabbá varázsolhatjuk a kikapcsolódás pillanatait akkor, ha egy olyan vidéki wellness hotelt választunk, amely messze a városok zajától, csendes és kellemes környezetben kínálja a minőségi pihenés élményét. Szerencsére pedig ezekből, illetve az ilyen típusú szolgáltatásokból hazánkban sincs hiány, számtalan színvonalas vidéki szolgáltatás közül válogathatunk. De, hogy melyek is pontosan a legjobb wellness szállodák vidéken?

Nos, objektíven rangsorolni szinte lehetetlen is volna, mégis, akad néhány olyan hotel, amely mindenképp garanciát jelent. Kétségtelenül ilyen például az öt csillagos Hotel Divinus Debrecen, amely a legmagasabb luxus szintjén kínálja a testi-lelki feltöltődés és kényeztetés minden árnyalatát. De hasonlóan csak rébuszokban beszélhetünk a négy csillagos mátraházai Residence Ózon Conference & Wellness Hotel +superiorról is, amely csodálatos hegyvidéki környezetben, 710 méterre a tengerszint felett helyezkedik el, illetve amely impozáns épülete és mesés kékesi panorámája révén feledhetetlen élményeket garantál.

És végül, ha már vidék, akkor ugyancsak a legjobb wellness szállodák közé sorolhatjuk a Demjén és Kerecsend közt található Egri Korona Borház és Wellness Hotelt is, amely varázslatos természeti közegben, illetve egy tucatnyi házból álló bor élményfalu ölelésében várja a kikapcsolódni vágyókat.