Hurrá, utazunk!

Olcsó utazások Ciprus mesés szigetére

Olcsó utazások

Olcsó utazások

Sokan csak utolsó pillanatban döntik el, hogy idén egy egzotikusabb helyen nyaralnak. Természetesen ennek megvan a negatívuma is, mint például a tény, hogy megeshet, nem marad üres hotelszoba a kiszemelt szállodában. De bizony lehet ennek pozitív jellege is, akárcsak a last-minute lehetőségek, melyeknek eredménye az olcsó utazások.

Itt akár Ciprusra is el lehet jutni, mely egy csodálatos hely, számtalan olyan kihagyhatatlan látnivalóval, melyet mindenképp látni kell. Sokan döntenek ilyenkor a szigeten található Oscar Resort Hotel & Casino mellett, amelyik hihetetlen vendégszeretettel és profizmussal várja a vendégeit.

A fekvését tekintve tudni kell a hotelről, hogy larnacai repülőtértől alig nyolcvan km-re, ami körülbelül egy óra tíz percet jelent a transzferidőt tekintve, az ercani repülőtértől csak harmincöt km-re, Kyrenia városában helyezkedik el. Az elhelyezkedését tekintve mindenképp tudni kell, hogy a szálloda saját, közvetlen homokos tengerparttal rendelkezik. Nem is vitás, hogy az olcsó utazások kiemelt desztinációja ez a hotel.

Azt is érdemes tudni, hogy a csodás Kyrenia központja csupán két km-re, Nicosia pedig mindössze húsz km-re található, aminek köszönhetően mindkét települést igen könnyen el lehet érni. Sokan már a második nap nekivágnak a nagy kalandnak, meglátogatva a két város csodálatos helyeit. A szabadidő programokban és relaxációs lehetőségekben élen jár a szálloda. Itt megtalálható egy csodás külső és belső medence is, melyhez hozzá tartozik a gyermek medence, csúszda, vízi aerobik, szauna, török fürdő, masszázs, jakuzzi egyaránt.

Természetesen ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően a wellness csomagok, asztalitenisz, biliárd, tenisz és kosárlabdapálya, napozóterasz is igénybe vehető, melyek roppant aktív pihenést garantálnak. Azt is mindenképp érdemes tudni, hogy a tengerparton motorizált vízi sportok vehetők igénybe, melyek roppant akciós árral rendelkeznek. Ezeknek a szolgáltatásoknak köszönhetően teljesen egyértelmű, hogy a olcsó utazások közkedvelt végállomása ez a hotel.

Print Friendly, PDF & Email