Hurrá, utazunk!

Színvonalas wellness központok és szálláshelyek Erdélyben

Szálláshelyek

Minden bizonnyal sokakat vonzott már az erdélyi táj, illetve akadnak olyanok is, akik szívesen kipróbálnák az itt fellelhető wellness és spa központokat is egy-egy nyaralás alkalmával. Szerencsére Erdély az ilyen típusú üdülőközpontok, illetve szálláshelyek szempontjából egyre nívósabbá válik, így azok, akik idén nyáron itt szeretnék tölteni a pihenős időszakot, bőven válogathatnak a kitűnő lehetőségek közül.

Tökéletesen példázza ezt többek közt a Szovátán található Danubius Health Spa Resort, amely nem csak elégedett vendégek egész hadával büszkélkedhet, hanem kétségtelenül tartja a nyugati színvonalat is. De a minőségi erdélyi szálláshelyek szempontjából ugyancsak érdemes utánanézni a Tusnádfürdőn található Csukás Hotelnek is, amely úgy a hazai, mint a külföldi turisták egyik nagy kedvencének számít.

A festői természeti környezetben fekvő központ az egyik legmodernebb 3 csillagos szálláshely a térségben, amely mindösszesen 238 férőhellyel rendelkezik, illetve 3 luxus lakosztályban is biztosit elszállásolást. Ha azonban a kevésbé ismert térségeket is szeretnénk kipróbálni, akkor a Brassóban található Belaqva Spa and Wellness ajánlatát sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hiszen ha minőségi kiszolgálás, illetve kényelmes és hangulatos szálláshelyek, akkor ez a központ biztosan elnyeri az Ön tetszését is.

Nem utolsó sorban, az előbbiekhez hasonlóan, ugyancsak jó választás lehet, ha a Déván található Aqualand mellett tesszük le a voksunkat, amely nem csak a szállás és az ellátás szempontjából, hanem az élmény dús fürdőzés és a családi programok tekintetében is páratlan élményeket kínál.