Hurrá, utazunk!

Szuper körutazások 2018 nyarára

Körutazások

Bár sokan a nyári vakációzás kapcsán általában egy homokos partszakaszt, koktélokat és pihentető napsütést képzelnek el, fontos tudni, hogy a tengerparti nyaralások mellett más típusú lehetőségeket is érdemes kihasználni a nyári hónapok során. Ilyenek lehetnek például azok az izgalmas körutazások is, amelyeket már idehaza is rendszeresen meghirdetnek, illetve megszerveznek a különböző turisztikai irodák.

És nincs ez másként természetesen a 2018-as nyárral kapcsolatban sem, hiszen már most rengeteg kedvező áron elérhető, nem utolsó sorban pedig valódi kikapcsolódást és különleges tapasztalatokat is garantáló körút közül válogathatunk.

Ráadásul attól függően, hogy mennyi időt szeretnénk rászánni az útra, illetve hogy ezek a körutazások milyen hosszúak, akár az egyszerű hétvégi kiruccanások, de akár a hosszabb, esetenként egy hetes, illetve tíz napos változatok mellett is letehetjük a voksunkat. Jól pédázza ezen lehetőségek változatosságát az a három napos velencei mini körút is, amelynek keretében most igazán jutányos áron, autóbuszos szállítással, illetve reggelivel és idegenvezetéssel is kiegészített mini vakáción vehetünk részt.

A Olaszországban töltött hétvége keretében többek közt trieszti városnézésre és a Miramare kastély meglátogatására is lehetőségünk adódik, illetve fürdőzhetünk a szlovén tengerparton és a Gradoban is. Hasonlóan a körutazások változatosságát emeli ki az a tíz napos kubai vakációzás is, amely során többek közt Havanna, Santa Clara és Sancti Spiritus, a Pinar del Rio tartomány, az Escrambay-hegység, a Cukormalmok-völgye, a Montemar Nemzeti Park, valamint a Disznó-öböl páratlan szépségeit is megcsodálhatjuk.