Hurrá, utazunk!

Dubai utazás és vízumproblémák!

Az Emirates repülőjegyéhez vízum is jár Dubaiba

Az Emirates repülőjegyéhez vízum is jár Dubaiba

Dubairól egyre többet hallhatunk, s nem csak a bulvárhírek hasábjain, hanem az utazási irodáknál is, ugyanis Dubai egyre népszerűbb célpont az utazóközönség szemében. Számtalan gyönyörű táj, s természetesen a luxus vonzza a látogatóak. Az az egyedülálló pompa, amely kizárólag Dubaiban található meg szerte a világon. Ugyanakkor, az utazás sok esetben nehézkes lehet, mivel a Dubai vízum megszerzése nem is olyan egyszerű feladat. Természetesen, bárki bejuthat az országba különösebb korlátozás nélkül, azonban sok buktatót találhatunk a vízummal kapcsolatban, amire mindenképp érdemes odafigyelni. Ha egyszerűen szeretnénk egy egyhónapos vízumhoz jutni, akkor kiváló lehetőséget kínálhat számunkra az Emirates légitársaság, mivel ha az társaság gépeivel utazunk, automatikusan megkapjuk a vízumot is. Kétségtelen, hogy nem ez a legolcsóbb utazási megoldás, ugyanakkor, ha a vízum költségeket is egybevetjük a repüléssel, nem is járunk rosszul.
A Dubai vízum kiváltására természetesen abban az esetben is lehetőségünk van, ha nem az említett légitársasággal utazunk, azonban ilyenkor szponzort kell találnunk, ami lehet akár egy hotel is, de egy kinn tartózkodó ismerős, vagy rokon is.
További lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint például a három hónapos vízum, azonban ezeknek mindenképp érdemes alaposan utánajárni az adott utazási irodánál, vagy hivatalokban.
Tehát, a Dubai pompa megtekintése előtt a Dubai vízum okozhat nekünk egy kis fejtörést, azonban egy kis utánajárással az utazás biztonságossá és egyszerűvé tehető!

Print Friendly, PDF & Email