Hurrá, utazunk!

Ezért érdemes megbízható cégnél tanulni

OKJ oktatóközpont

Vannak szakmák, ahol nagy felelősség hárul annak művelőjére. A személy- és vagyonőri hivatás pontosan ilyen. Ezért azoknak, akik ezen a pályán kívánnak érvényesülni, érdemes megbízható cégnél elsajátítani az alapvető szaktudást.

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ megbízhatóságát az is alátámasztja, hogy az oktatást az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképző Központjával közösen végzik. Ez nemcsak a megbízhatóságra garancia, hanem a magas szintű szaktudás átadására is.

Erről tanúskodhat az immár több mint 5500 végzett tanuló, akiknek nem okozott problémát elhelyezkedni a szakmában, hiszen olyan tudással kerültek ki az iskolapadból, amivel sok esetben csak a több éve a pályán lévő szakmabeliek rendelkeznek.

Ezeknek az immár gyakorló személy- és vagyonőröknek a példája mutatja, hogy érdemes megbízható cégnél képesítést szerezni. Amennyiben Ön is szeretne közéjük tartozni, akkor könnyedén választhat a több mint 50 városban elérhető tanfolyamok közül. Szerezzen nálunk piacképes tudást!