Hurrá, utazunk!

Nívós 5 csillagos wellness szállodák Magyarországon és környékén

5 csillagos wellness szállodák Magyarországon

5 csillagos wellness szállodák Magyarországon

Az 5 csillag megszerzésének feltételei

Mitől ötcsillagos egy szálloda? Ez a kérdés sokakban merült már fel, ha gondolt már az 5 csillagos wellness szállodák Magyarországon egyikére.

Hiszen sokszor látjuk a sok csillagos jelzést, mint minőségi és minősítési fokozatot hoteleken, szállodákon, éttermeken, de nem biztos, hogy tudjuk mitől függ, ki mennyit nyer el belőle és mitől lesznek 5 csillagos wellness szállodák Magyarországon.

Minden csillag egy véres verejtékcsepp, így lehetne megfogalmazni a minősítés mögött zajló kemény munkát. Folyamatos ellenőrzések sokasága és állandó precizitás, ami hatalmas felelőséggel jár, hiszen bármikor megtörténhet a visszafokozás bármelyik 5 csillagos wellness szállodák Magyarországon munkájánál.

De mégis, hogyan kerülnek oda azok a bizonyos sárga jelek?

Első sorban törvényi előírásoknak kell megfelelni, amik kiterjednek a felszereltségre, szolgáltatásokra és fakultatív programokra. Ezekkel tisztában kell lenniük az 5 csillagos wellness szállodák Magyarországon tagjainak.

Az 5 csillagos előírások

Az ötcsillagos helyeken vagy akár mondhatnánk öt csilláros helyeknek is. Kötelező jelleggel kell, hogy étterem működjön az ilyen szállodákban, ezen kívül még több másik egység, nagy és szabad terek a vendégek számára.

A szobák nagysága is meghatározott, attól függően hány ágyasról beszélünk. A szobák felszereltségét szabályok övezik, különösen a lakosztályokra tekintettel.

Szobaszerviz és londiner munkája teszi még kényelmesebbé az ott töltött időt, amit akár a wellness részlegen is múlathatunk vagy sport tevékenységekkel is gazdagíthatunk, az 5 csillagos wellness szállodák Magyarországon bármelyikében.

Ilyen helyeken bármikor eltölthető egy egész wellness hétvége. Lehet ez a szolgáltatás bármelyik 5 csillagos wellness szállodák Magyarországon,Sárvár környéke vagy Hajdúszoboszló szálláshelyei, akár egy Hungest hotel belterülete vagy a Saliris Resort is. Mindenhol azonosak a szabályok és mindenhol ugyanazokat a feltételeket kell biztosítani a csillagokért cserébe.