Hurrá, utazunk!

Rusztikus hatású terméskő rendelés

terméskő burkolat

terméskő burkolat

A hasított kő nagyon népszerű homlokzati és lábazati burkolóanyagk. Ezeket ma már 1-2 centis vastagságban is meg lehet rendelni és sokkal színesebb a felhasználási terük. Belsődekorációs elemként tökéletes választás, egyedisége miatt igazán széppé teszi otthonunkat. A hasított kövek így lesznek rusztikus díszítőkövek. A felülete nem csiszolt vagy polírozott, hanem nyers. A terméskő hasított, tört vagy fűrészelt állapotban vásárolható meg. Ennek köszönhetően lesz igazán rusztikus a hatás.

Szabályos és szabálytalan formái miatt sokan használják. Elegáns otthonokhoz elengedhetetlen építőelem. Ha ragaszkodunk a természetességhez, akkor válasszunk szabálytalan formájú termésköveket. A színei annyira játékosak, hogy azonnal magával ragadja a tekintetünket. Egy kőlapon belül is csodálatos árnyalatokat figyelhetünk meg. A terméskő falburkolat és padló kialakításához is tökéletes választás. Hagyományos és modern építészetben egyaránt megtalálja a helyét. Mivel nagyon masszív elem, így kocsibeállóként és támfalak, kerti tipegők megtervezéséhez is tökéletes választás. Meleg hatása miatt, a hasított kő kandallóburkolatként is felhasználható.

Konyhai- és fürdői pultként is megállja a helyét. Az itt kapható terméskő burkolat típusok: kvarcit, homokkő, dolomit és filit. A felületük teljesen csúszásbiztosak. Kopásállósága miatt ideálisak kinti burkolatok megtervezéséhez. Vizes helyiségben használjunk pala terméskövet. A lapokat többféle méretben és típusban is meg lehet rendelni. Igény szerint a lapokat, sérülés esetén ki lehet cserélni.