Hurrá, utazunk!

A külföldi szállodák sokszor kifogástalanok

Külföldi szállodák

Külföldi szállodák

A magyarok egyik kedvelt célpontja Horvátország, ugyanis itt számtalan érdekes látnivaló van, főleg azoknak, akik a tengerpartot választják. A külföldi szállodák itt nem csak minőségiek, de olcsók is.

Ezt főleg azok tudják, akik az Apartman Novoselic mellett döntöttek.Ez a panzió Crikvenicai Riviérán, Dramaljban található, ezért a szórakozás és a mesés tájak biztosítva vannak. De lássuk, hogy mit is takar Dramalj a turisták számára. 

Ez a régió a Vinodoli csatorna egyik csodás nyaralótelepülése. Ez Crikvenicától körülbelül három kilométerre helyezkedik el. Aki innen indul sétára, az hihetetlenül kellemes sétán vehet részt egészen az apartmanig. Ezen a helyen pedig közkedvelt strandokon lehet szórakozni, ahol a homok mindig selymes. Ezáltal Dramalj partszakasza egyértelműen alkalmas strandolási lehetőségekre és teendőkre.

A kényelem itt mindenképp garantált, és ezért a horvát külföldi szállodák, panziók is felelősek. A Novoselic apartmanról tudni kell, hogy a tengerparthoz nagyon közel helyezkedik el, és egy igazán luxusos panzió. Teljes mértékben elmondható róla, hogy igényes, egyedi és pazar. A légkondicionáló természetesen minden szobában adott.

A házban hat darab apartman található, ebből három darab a földszinten, kettő az emeleten, míg egy utolsó a második emeleten van. Mindenegyes szoba nagyon tágas, ezért a családok előszeretettel választják ezt a szállást. Érdemes ide ellátogatni azoknak, akik egy remek nyarat akarnak. Az itteni külföldi szállodákban nem lehet csalódni, ugyanis mindig biztosítják a szórakozást és a pihenést is