Hurrá, utazunk!

Buszos nyaralás a körutak szerelmeseinek

Buszos nyaralás

Bár tény, hogy az emberek 99 százaléka rendszerint a homokos tengerparton, egy-egy finom koktélt szürcsölgetve képzeli el az ideális nyári vakációt, ezzel párhuzamosan olyan turisták is léteznek, akik talán már megunták, vagy esetleg nem is kedvelik az ilyen típusú, idilli kikapcsolódást.

Persze kétségtelen, hogy a 21. században utóbbiaknak sem kell aggódniuk, ha a vakációra kerül a sor, hiszen számtalan jobbnál jobb buszos nyaralás kínálkozik azoknak is, akik a tengerparti láblógatás helyett inkább az aktív pihenést preferálják.

Fontos hangsúlyozni persze, hogy az ilyen típusú buszos utazásokra nem csak a nyári hónapokban adatik lehetőség, hiszen az év minden évszakában megszerveznek jó pár feledhetetlen körutat – és nem csak Európába, hanem Ázsia, sőt akár még Afrika területére is. Tehát, lehetőségekből kicsit sincs hiány, és különösen érvényes ez akkor, ha konkrétan a buszos nyaralás formájában gondolkodunk. A meleg hónapok idején ugyanis szinte megtriplázódik az ilyen típusú lehetőségek sora, így azok, akik szeretnek négy keréken, jó társaságban csodálatos helyeket bejárni, nos azok kétségtelenül a bőség zavarával is küzdhetnek.

Legyen szó akár a melegebb országokról, akár a titokzatos és nyáron különösen is kellemes Skandináv térségről, kétségtelen, hogy bőven van miből válogatni. Ezt igazolja többek közt a Csehországba szervezett buszos nyaralás nem mindennapi lehetősége is, amely most kevesebb mint 10.000 Forintért a morvaországi mesekastélyok, Lednice és Valtice térségébe hívja az érdeklődőket.