Hurrá, utazunk!

Az utazás repülővel új kapukat nyit a világra

utazás repülővel

Utazás repülővel

Az elmúlt években, évtizedekben az utazás repülővel jószerével bárki számára elérhetővé vált. Gyakorlatilag nincs már olyan utazási iroda, ami ne kínálna repülővel szállással egybekötött utakat.

Gondtalan tengerparti nyaralás repülővel

Bár itt van nekünk a magyar tenger, mégis az emberben felébred a vágy a friss, sós levegőre, a perzselő napsütésre és a szikrázó, végtelen, kristálytiszta víztükörre. Vagyis a valódi tengerre.

Közép-európai országként, a Kárpát-medence kellős közepén viszont valljuk be, nincs a sarkunkban egyik tengerpart sem. Mióta széles körben is elérhető az utazás repülővel, ez már egyáltalán nem okoz gondot.

Ha Ön is közelítette már meg bármelyik tengert autóval, esetleg vonattal, bizonyára tapasztalta, mennyire hosszú és fárasztó egy ilyen út. A buszozásról nem is beszélve!

Egy ilyen végeláthatatlan, akár több tíz órás út gyakorlatilag olyannyira kimeríti az embert, hogy a nyaralás hátralévő részében ezt az utat kell kipihennie. Na, és ezt követi még a hazaút.

Hihetetlen, mennyivel egyszerűbb és kényelmesebb az utazás repülővel. A repülés élménye pedig csak hab a tortán! A felhők felett szelni a kék eget egyszerűen leírhatatlan.

Az pedig kétségkívül felbecsülhetetlen, hogy a repülőgépnek köszönhetően a sok órás zötykölődés már a múlté! Például Görögország és Szardínia mindössze másfél óra légvonalban.

Mire felocsúdna, hogy úton van, már meg is érkezett. Ilyen egyszerű és nagyszerű az utazás repülővel.

Olcsó nyaralás külföldön repülővel

Ha azt gondolná, az utazás repülővel a tehetősek kiváltsága, akkor valószínűleg nem hallott még a fapados járatokról és a last minute utakról.

A fapados, hivatalos megnevezéssel diszkont légitársaságok a nemzetközi árviszonyokat tekintve az átlagosnál jelentősen olcsóbb járatokat kínálnak. Hogyan?

Nos, a titok a dologban annyi, hogy a hagyományos légitársaságokhoz viszonyított alacsonyabb ár alacsonyabb kényelmi szolgáltatást is jelent. Némileg szűkebb utastér, illetve az ételért-italért fizetni kell.

Az igazság viszont az, hogy még így is jobban megéri az utazás repülővel, mint például busszal vagy vonattal. Ezektől ugyanis semmivel sem diszkomfortosabb egy fapados gép.

A jelentősen lerövidült utazási idő miatt pedig nincs is igazán szükség prémium kényelemre és ingyenes harapnivalóra. Ha mégis úgy gondolja, megéhezne az úton, hát vigyen magával némi elemózsiát!

Ahol még jelentős összegeket takaríthat meg, az a foglalás időpontja. Keresse a last minute utazás repülővel ajánlatokat!
A last minute angolul annyit tesz, mint utolsó pillanat. Vagyis, amennyiben röviddel az indulás előtt foglalja le repjegyét, jóval kedvezőbb áron juthat hozzá.

Ennek hátránya, hogy a nyaralás időpontja nem tervezhető meg előre. Azonban ha Önnek nem okoz problémát az ilyen jellegű rugalmasság, akkor bizony jelentős összegeket spórolhat meg.

Kétség sem fér hozzá, az utazás repülővel tehát kitárta a világot mindannyiunk számára. Az eddig távolinak hitt vidékek pár órás megközelíthetőségbe kerültek, lehetőséget adva ezzel Önnek is, hogy felfedezze azokat.