Hurrá, utazunk!

Wellness hétvége olcsón

wellness hétvége olcsón

Wellness hétvége olcsón

Ha nem szeretnénk a hétvégét otthon tölteni, hanem valami extra kikapcsolódásra vágyunk, jó ötlet lehet egy wellness hétvége olcsón. Nem feltétlenül kell, hogy egy wellness hétvége vagyonokba kerüljön, ha kicsit nézelődünk a széles kínálatban, biztosan felelhető a kínálatban wellness hétvége olcsón is. Mindig vannak last minute ajánlatok, különböző csomagok, kedvezmények pároknak, családoknak. Az ünnepi akciókat is figyelhetjük, például Valentin-napra sok wellness hotel kínál egy napra vagy egy hétvégére kedvezményeket.

Hová utazzunk wellness hétvégére olcsón?

Magyarországon rengetegen wellness hotel, szálloda van, ezért nem feltétlenül kell külföldre utaznunk, ha egy kellemes wellness hétvégére vágyunk. Egész biztosan megtaláljuk a megfelelő wellness létesítményt országon belül. Ha nem kell sokat autóznunk, buszoznunk, vagy akár repülőre ülnünk ahhoz, hogy egy hétvégét eltöltsünk egy wellness hotelben, máris adott a wellness hétvége olcsón és kellemesen töltve. Belföldi wellness szállodát választva máris megspóroltuk az utazás költségeit és fáradalmait.

Mire számítsunk egy wellness hétvégén olcsón?

Attól, hogy akciósan vagy last minute kínálatot kihasználva pihenünk egy wellness hotelben, nem jelenti azt, hogy kevesebb szolgáltatást kapunk, mintha teljes árat fizetnénk. Természetesen az akciós kínálatokban is benne van minden, amit a wellness szálloda nyújt. Uszodák, szaunák, termálvizes fürdők, masszázsok, kozmetikai szolgáltatások, sportolási lehetőségek. A wellness hotelek általában rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel várják a fiatal párokat, de az idősebb korosztályt is. A fiataloknak sok sportolási lehetőség kínálkozik, mint az úszás, tenisz, golf, bowling. Nézzük meg mindig miket kínál az adott wellness hotel.

Wellness akciók sokszor kínálkoznak az ünnepek alatt, mint a Valentin-nap, Karácsony és szilveszter környékén, de az év bármely szakában találunk olyan wellness szállodát, mely épp megfelel a wellness hétvége olcsón ajánlatoknak.

Van-e akciós wellness hétvége pároknak?

Nagyon sok wellness hotel kínál akciós wellness hétvége olcsón ajánlatot, kifejezetten pároknak. Ezt sokan ki is használják, meglepve párjukat egy kellemes hétvégével, akár születésnap, akár évforduló alkalmával. Vannak párok, akik nem szeretnék vagy nem tudják egzotikus és drága tengerparti utazással tölteni a nászútjukat s helyette egy wellness hétvégét választanak.

Egy wellness hétvége olcsón az év bármely szakában pihentető és kellemes kikapcsolódást nyújt. Nyáron élvezhetjük a wellness hotelek teraszát, napozhatunk, olvashatunk az igényes környezetben. A kültéri medencék ilyenkor üzemelnek, úszhatunk, fürödhetünk a szabad ég alatt. A tenisz- és golfpályák is nyitva vannak ilyenkor, élhetünk a sportszenvedélyünknek.

Aki inkább télen választ wellness hétvége olcsón üdülések közül, a meleg termálvizes medencéket, a szaunákat, gőzkabinokat használhatja ki.

Hol vannak belföldön wellness hotelek?

Hévíz, Hajdúszoboszló, Zalakaros, Budapest és még sok város kínál wellness hoteleket.