Hurrá, utazunk!

Wellness szállások a feltöltődés szolgálatában

wellness szállások

Wellness szállások

Wellness szállások iránt az év bármely időszakában érdeklődhetünk, nincs ugyanis kőbe vésve mikor jön el az ideje egy kis testi-lelki feltöltődésnek.

A wellness sokak számára egyet jelent a gyógyfürdők adta élményelemekkel, amelyeket a magyarországi wellness szállások előszeretettel kapcsolnak be szolgáltatásaikba.

Tudjuk-e azonban, hogy melyek a jó wellness szállások jellemzői? Honnan tudjuk, a hatalmas kínálatból melyiket válasszuk?
Amikor pont wellness szállásra van szükségünk…

A napi mókuskerék, az állandó hajsza, a stressz és a monoton hétköznapokból néha muszáj kiszállni. A feszültség-levezetés egyik módja a különböző fürdővárosok, wellness szállások felkeresése.

A wellness valójában a jól-lét állapota, a testi-lelki-szellemi egyensúly megléte. Ez az egyensúly nagyon érzékeny, és nagyon könnyen felborul, ami pedig hosszú távon rossz közérzethez, betegséghez is vezethet.

A wellness turizmus és a wellness szállások nyújtotta lehetőségek azóta vonzanak egyre nagyobb tömegeket, amióta többet kell foglalkoznunk egészségünkkel, tudatosan kell megteremtenünk az alkalmakat, amelyek gondoskodnak felpörgött, feszültségekkel átitatott életünkben a pihenés, a kikapcsolódás megfelelő formáiról.

A wellness nem csupán trend, hanem életmód, amelynek fontosságát egyre többen felismerik. A turizmus remek szolgáltatásokkal igazodott az igényekhez a jobbnál jobb wellness szállások kínálataiban.

A megfelelő wellness szállások jellemzői

A kereslet igen nagy, a turizmus pedig kínálattal igyekszik válaszolni rá, wellness szállások tekintetében is.
Körültekintően kell válogatnunk, egy jakuzzi és egy szauna helyiség birtokában ugyanis még nem kerülhet egy szálloda a wellness szállások sorába. De akkor hogyan tudunk megfelelően választani?

Magyarországon a Hotelstars szállodaminősítő rendszer kritériumait érdemes figyelembe venni. A rendszerben feltüntetett minősítés alapján feltételezhető, hogy egy adott szálloda rendelkezik-e az általunk áhított szolgáltatásokkal.

A megfelelő wellness szállások kínálata igen komplex:

– legalább egy beltéri, vagy kültéri medence, többféle szauna helyiség áll rendelkezésre

– masszázs, testkezelés, pakolás, egyéb relaxációs lehetőségek

– fitnesz terem, szabadtéri sportolási lehetőségek

– orvosi csapat, és minden wellness szolgáltatáshoz megfelelően képzett szakember áll a vendég rendelkezésére

Last minute és wellness akciók a legjobb wellness hotelek kínálatában is

Ünnepek, hosszú hétvégék alkalmával különösen megnő az érdeklődés a wellness szállások iránt. Érdemes átböngészni a különböző szálláskereső oldalakat, ahol nagyszerű árengedményekkel találkozni a legjobb wellness szállások tekintetében is.

Aki nem ódzkodik a last minute üdülések spontaneitásától, magasabb színvonalon wellnessezhet sokkal kedvezőbb áron.

A szállodák különböző kedvezményekkel, hétvégi csomagokkal, családi csomagokkal igyekeznek minél szélesebb körben elérhetők lenni az év bármely időszakában.

A világhálón minden valamirevaló panzió hotel és apartmanház kínálja magát, érdemes a különböző ajánlatok között jól szétnézni.